Call for Tenders: Catering for Christmas Party

Actions
Loading...
August 15, 2016
Call for Tenders: Catering for Christmas Party

The Pembina Co-op Staff Club will be holding its annual Christmas Party at the Centre récréatif de Saint-Léon Recreation Centre on Saturday, November 19, 2016, and is seeking tenders for catering services for the event.

The anticipated menu would include: turkey, meatballs, stuffing, mixed vegetables, potatoes, gravy, salads, buns, and various desserts.  It would be buffet-style and while the exact number is to be determined, we anticipate approximately 150 people.  We want to be prepared for having approximately 10% of the crowd seeking for vegetarian options and about 2-3% seeking for gluten-free options.  The clearing of tables and cleaning of dishes are to be done by the catering company.  Drinks will be supplied by the Pembina Co-op Staff Club.  

The catering service provider will be chosen based on overall value and proposed menu options with preference going to local services and/or local ingredients.

Please submit your tender to before Tuesday, September 6th, 2016 to:

CATERING TENDERS
PEMBINA CO-OP STAFF CLUB
BOX 5007
ST. LEON, MB
R0G 2E0

or by e-mail to:

staffsocialclub@pembinacoop.ca

 



Le Comité exécutif du Club social du personnel de la coopérative de Pembina ("Pembina Co-op") fait un appel d'offres pour des services de traiteur pour leurs Célébrations de la saison de Nöel qui aura lieu le samedi 19 novembre 2016 au Centre récréatif de Saint-Léon.

Le menu désiré comprends de la dinde, des boulettes de viande, de la farcie, des légumes (en variété), des patates, de la sauce (pour la dinde et les patates), des salades, des petits pains et des desserts en variété.  La présentation sera en format de buffet pour un nombre exacte à déterminer plus tard, mais nous anticipons à peu près 150 personnes.  Nous demandons que le service soit préparé avec à peu près 10 pourcent du groupe désirant des options végétariennes et environ deux à trois pourcent désirant des options sans gluten.  Le débarassement des tables ainsi que la vaiselle est la responsabilité du traiteur.  Le service de boissons sera fourni par le Club.

La sélection du traiteur sera fait, en part, selon la valeur globale de l'offre, incluant le menu proposé avec préférence soit pour des ingrédients locaux et/ou une compagnie locale.

Veuillez présenter votre offre avant le mardi 6 septembre 2016 à l'adresse ci-haut.